La UOC celebra 15 anys a Tortosa

​Actualment de gener a desembre es realitzen més de 2.000 atencions al públic

Redacció
14 de juliol del 2015
Actualitzat el 15 de juliol a les 8:39h
Façana de la seu de la UOC a Tortosa.
Façana de la seu de la UOC a Tortosa.

 

La seu de la UOC a Tortosa celebra esta setmana els 15 anys de la inauguració de les dependències d'esta universitat a la capital del Baix Ebre. Durant estos anys, la universitat s'ha consolidat com un referent universitari al territori, al mateix temps que ha estat un agent proactiu pel que fa a l'organització d'activitats d'interès educatiu i social, apostant sempre per la descentralització de la seua programació d'actes a tot el territori.

La seu de Tortosa, ubicada al carrer Alfara, al barri de Ferreries, atén els alumnes matriculats de les Terres de l'Ebre i el Maestrat. En el darrer any 2014, s'han realitzat més de 2.000 atencions al públic, entre les quals s'han atès els 777 estudiants.

"Durant estos 15 anys, el perfil dels estudiants ha canviat bastant", assegura Cristina Bertomeu, tècnica de la seu de Tortosa des de la inauguració. "Al principi, la majoria d'estudiants eren persones de més de 25 anys que decidien cursar una segona titulació o bé finalitzar estudis que no havien pogut acabar en el seu moment", diu. "En l'actualitat, tenim més estudiants jóvens, ja que la UOC els oferix d'accedir a moltes titulacions sense necessitat d'anar a estudiar fora, un fet que molts estudiants, també a causa de la crisi, no poden assumir" afegix.

La inauguració de la seu de la UOC a Tortosa va tindre lloc el 14 de juliol del 2000.