Sortegem un menú per a dos persones a les Jornades del Llagostí d’Alcanar

990_1434024333arros-en-llagostins
990_1434024333arros-en-llagostins
Redacció
12 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:18h

Disset restaurants d’Alcanar, les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja oferixen fins al proper 28 de juny menús especials que tenen el llagostí com a protagonista. Són les IV Jornades Gastronòmiques del Llagostí, una proposta culinària que convertix el municipi en un pol d’atracció per als amants de la bona cuina.

Els restauradors posen al servei del públic una gran diversitat de menús i plats creatius que combinen la cuina tradicional amb la cuina moderna, a preus que oscil·len entre els 25 i els 35 euros. Farcellets de porro, favetes i llagostins, Arròs melós amb llagostins, Pastissets de carbassó i llagostins, o Sollacru (tapa guanyadora del I concurs de tapes marineres)són algunes de les creacions que sortiran de les cuines fins al 28 de juny.

En motiu de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí 2015, l’aguaita.cat, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcanar, sorteja un menú per a dos persones per gaudir d’esta excel·lent experiència gastronòmica. Podeu participar abans del 19 de juny a migdia, quan es durà a terme el sorteig, omplint el formulari que trobareu sota.

Podeu trobar més informació sobre les jornades clicant aquí.