Dissabte, plantada d’arbres a Aldover per la recuperació del bosc de ribera

L’activitat està organitzada per l’empresa Captio

Redacció
11 de juny del 2015
Actualitzat a les 17:26h
L'activitat tindrà lloc al Centre d'Interpretació del bosc de ribera d'Aldover.
L'activitat tindrà lloc al Centre d'Interpretació del bosc de ribera d'Aldover. | Captio

L’empresa ubicada a Tortosa Captio, líder a Espanya en gestió de despeses de viatges d’empresa, ha convidat a la ciutadania a participar en la plantada d’arbres que organitza el dissabte 13 de juny a Aldover. La iniciativa consistirà en la plantada de 66 arbres i arbustos autòctons de la ribera d’Ebre i respon a l’interès de l’empresa a col·laborar en la regeneració del bosc de ribera del riu Ebre i el seu ecosistema.

L’activitat, que començarà a les 10 hores al Centre d’Interpretació del Bosc de Ribera d’Aldover, es complementarà amb un taller de construcció de caixes niu per a mallerengues. Els refugis serviran perquè estos ocells nidifiquen a les cavitats dels arbres d’este bosc.

Així, Captio col·labora en la reforestació dels boscos del tram mig del riu Ebre, com a acció de reforç del seu compromís amb la reducció de la utilització del paper. En este sentit, segons afirma el tortosí Joel Vicient, un dels fundadors de Captio, “la reducció i l’eliminació de la paperassa en processos que permet el nostre software té efectes molt beneficiosos en la millora i en l’augment de l’eficiència de les gestions empresarials, però també té efectes col·laterals en el medi ambient molt positius. Amb les tecnologies disponibles avui en dia, el consum de recursos forestals pot i ha de reduir-se dràsticament. Per això, a Captio apostem per la reducció del paper a les oficines, però també per ajudar activament en la reforestació dels boscos”.

L’empresa ebrenca és la creadora d’una plataforma de digitalització i automatització de la gestió de despeses de viatges d’empresa. En ser la primera aplicació d’estes característiques homologada per l’Agència Tributària a tot l’estat, permet l’eliminació del paper en moltes gestions empresarials lligades als desplaçaments d’empresa.