La pista d'atletisme de Tortosa estrena l'homologació per acollir competicions federades

Redacció
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 19:32h
Dissabte es farà el primer control oficial a la pista.
Dissabte es farà el primer control oficial a la pista. | Ajuntament de Tortosa

La pista d'atletisme d'entrenament de Tortosa, situada dins l'estadi municipal Josep Otero, acollirà dissabte vinent el primer control oficial de la Federació Catalana d'Atletisme, una vegada ja ha estat homologada. Amb l'homologació, esta pista podrà acollir un bon nombre de proves oficials federades de caire nacional, especialment de diferents categories. L'Ajuntament i Tortosasport, sota la tutela del Club Atletisme Terres de l'Ebre (ATE) i amb la supervisió de la Federació, han promogut els treballs de marcatge que han conduït a l'homologació d'estes instal·lacions esportives. S'han homologat diferents proves de salt, velocitat i fons.

El control de dissabte constarà de diverses proves de velocitat, mig fons i fons, així com concursos d'alçada, llargada i llançament de pilota, en les quals podran participar tots els atletes federats de totes les categories. Les proves les arbitrarà el Comitè Territorial de Jutges de la Federació Catalana d'Atletisme.

L'any 2008, l'Ajuntament, junt amb el Club ATE i el CD Tortosa, van impulsar la construcció de la pista d'atletisme i un camp de gespa artificial. La pista és de paviment sintètic (tartà), té una corda de 366 metres i una superfície total de 3.078 m2. Compta amb 3 carrers de 366 metres i una recta de 6 carrers per disputar les proves de velocitat.