Dos companys d’equip de Govern a Aldover s’enfrontaran per l’alcaldia

La nova candidata del PSC a l'alcaldia, Teresa Forés, presenta una llista que combina joventut i experiència.

*A la foto, Jesus Bonavila, Begoña Tafalla, Joan Ferré, Teresa Forés, Víctor Alcoverro i Joel Barceló. A la foto, hi fan falta Maria Jesús Casals i Míriam Lacarcel, que per motius de feina no han pogut estar avui a la roda de premsa.
*A la foto, Jesus Bonavila, Begoña Tafalla, Joan Ferré, Teresa Forés, Víctor Alcoverro i Joel Barceló. A la foto, hi fan falta Maria Jesús Casals i Míriam Lacarcel, que per motius de feina no han pogut estar avui a la roda de premsa. | Cedida
Redacció
12 d'abril del 2015
Actualitzat el 08 de maig a les 21:18h

Dos companys d'equip de Govern a Aldover s'enfrontaran per l'alcaldia en les properes eleccions municipals. Es tracta de l'actual segona tinent d'alcalde, Teresa Forés, i el primer tinent d'alcalde del mateix municipi, Ismael Villamon. La primera ho farà pel PSC, de fet, va presentar la llista este dissabte, mentre que Villamon, com ja va anunciar a mitjans de març, ho farà per Avancem amb coalició amb ICV. La petita població del Baix Ebre serà, doncs, un dels escenaris on el socialisme 'oficial' es veurà les cares amb el corrent del socialisme crític.

Forés, substitueix a més el que ha estat alcalde del municipi des del 2001 Joan Ferré, que ha afirmat que "ara és el moment de cedir el relleu".

La nova candidata socialista va presentar este dissabte la seua llista, quatre hómens i quatre dones de diferents edats de qui va destacar la seua "proximitat amb el dia a dia d'Aldover". "Som una llista emprenedora i molt treballadora, gent propera, molt realistes amb la situació actual", ha exposat. Per això, ha volgut deixar clar que el programa s'està elaborant tocant de peus a terra. "Sóc de les que penso que amb pocs diners també es poden realitzar moltes actuacions, sóc conscient que hi ha hagut mandats més còmodes i que este no serà gens fàcil, però això no ens fa defallir en la motivació, perquè som gent de progrés, amb moltes ganes i estima per Aldover". "La nostra filosofia és el nostre poble, treballar pel que necessita Aldover", ha subratllat.

Forés estarà acompanyada com a número 2 de la llista pel jove Víctor Alcoverro. Alcoverro ha destacat que un dels eixos del programa socialista per Aldover és el turisme. "Tenim la sort d'estar envoltats de grans indrets naturals, cal potenciar aquests actius per afavorir el creixement econòmic al poble", ha explicat. Un altre dels aspectes que ha detallat com a fonamental és adaptar Aldover a les noves tecnologies.

CANDIDATURA

TERESA FORÉS HERNÁNDEZ. Va nèixer el 1957, casada i té una filla. Amb el seu marit, regenten una empresa d'oli al municipi. Ha estat segona tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Joventut i Esports.

VÍCTOR ALCOVERRO ALBESA

JESUS BONAVILA CARRERA

MÍRIAM LACARCEL NAVARRO

MARIA JESUS CASALS VILAUBI

JOEL BARCELO BLANCH

BEGOÑA TAFALLA FORES

JOAN FERRE FRANQUET