Móra d'Ebre acull l'exposició itinerant amb els premis Disseny per al Reciclatge 2013

Redacció
07 d'abril del 2015
Actualitzat el 08 d'abril a les 8:15h
La mostra es podrà visitar del 10 al 16 d'abril.
La mostra es podrà visitar del 10 al 16 d'abril. | Ajuntament de Móra d'Ebre

El vestíbul del teatre municipal La Llanterna de Móra d’Ebre acollirà del 10 al 16 d'abril l’exposició itinerant que mostra el Premi Disseny per al Reciclatge 2013. La inauguració tindrà lloc el dia 10 d'abril, a les 19.00 h, i la mostra es podrà visitar de 19.00 h a 21.00 h.

El Premi Disseny per al Reciclatge, atorgat per l'Agència de Residus de Catalunya, reconeix els productes, els projectes, les estratègies i els materials que han considerat i integrat en el disseny els criteris de prevenció de residus, l’ús de material reciclat o la millora de la reciclabilitat.

El tractament orgànic i les referències naturals de l’exposició introduïxen l’espectador en el món de l’ecodisseny. A més, l’ús del material en cru i el disseny gràfic, on la tipografia i els colors juguen un paper important, és un bon llenguatge per transmetre el missatge de la mostra.

L'exposició recull les candidatures guardonades de cadascuna de les quatre categories del premi (Productes, Projectes, Estratègies i Materials), així com un resum de la resta de candidatures seleccionades.