Mor un jove de Camarles en caure del penya-segat de cap Roig, a l'Ampolla

Dídac Navarro, jugador de la UD Jesús i Maria, tenia 22 anys i s'hauria precipitat per accident

Redacció
17 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:51h
ACTUALITZACIÓ 17: 45 hores : Dol al futbol ebrenc

El futbol ebrenc està de dol després de conèixer-se la identitat del jove camarlenc que ha mort en caure per un penya-segat a Cap Roig. Es tracta del futbolista Dídac Navarro, de 22 anys. La Federació Catalana de Futbol ja fet una nota de condol als familiars i també als membres de la UD Jesús i Maria on jugava.

INFORMACIÓ 12.45 hores : Rescatat el cos sense vida d'un jove a Cap Roig

Els Bombers de la Generalitat han treballat este matí en el rescat del cos sense vida d'un jove que s'havia precipitat a la platja de Cap Roig a l'Ampolla.

Segons apunten algunes fonts, el jove hauria sortit a córrer ahir a la tarda i ja no va tornar a casa. Este matí s'ha localitzat el cos i tot apunta que hauria caigut per accident. Els Bombers han estat alertats del fet a les 8.30 del matí. El jove, de 22 anys i veí de Camarles, havia caigut des de 10 metres d'alçada. El cos es trobava entre unes roques i uns arbres, fora de l’aigua, a la zona de la platja de Cap Roig.
 
Al lloc hi han treballat dos dotacions dels Bombers de la Generalitat a més de dos patrulles i la Policia Judicial del cos dels Mossos d’Esquadra, que ha dut a terme les gestiones per l’aixecament del cos.

També s’hi ha desplaçat dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i un metge d’atenció primària.