ICV presenta Rosabel Recio com a cap de llista a Amposta

Redacció
12 de febrer del 2015
Actualitzat el 17 de febrer a les 17:22h
Presentació de Rosabel Recio com a candidata d'ICV a Amposta.
Presentació de Rosabel Recio com a candidata d'ICV a Amposta. | Cedida

Presentació de Rosabel Recio com a candidata d'ICV a Amposta. Foto: Cedida


ICV ha presentat la que serà la seua candidata a l'alcaldia d'Amposta en les eleccions del proper maig. Es tracta de Rosabel Recio, que en les passades conteses va ser la número 2 de la llista d'ICV-EUiA que aleshores encapçalava Salvador Queralt.

Iniciativa va aconseguir en les anteriors elecions municipals 224 vots i es va quedar lluny dels 591 amb què PxC va aconseguir el seu primer regidor. L'objectiu dels ecosocialistes es aconseguir trencar ara la majoria absoluta de CiU. Tot i que en les últimes setmanes s'ha apuntat la possibilitat que ICV faça una candidatura conjunta amb ERC, Recio assegura no tenir "res signat amb ningú. Estem oberts a parlar amb tots els partits d'esquerres". Segons la candidata d'ICV, la seua formació té clares 2 condicions: "els nostres vots no serviran per permetre que torne a governar CiU i tampoc acceptarem cap mesura de retallada de cap govern". Els ecosocialistes treballen de moment en la conformació de la seua candidatura basada en un projecte de creació del teixit empresarial que asseguren que ara no té la ciutat, posar fi a les retallades, disminuir l’atur, i una posta per les polítiques socials.

Recio va ser acompanyada en la seua presentació per la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats i pel president de la formació a les Terres de l'Ebre Jordi Jordan. "Hi ha ajuntaments que han triplicat el seu pressupost amb despesa social, per ajudar a la gent que no pot fer front als rebuts i atendre les necessitats socials de la seua ciutadania. Això és el que volem que passi a Amposta, per això volem la Rosabel estigui a l’Ajuntament", va afirmar Camats.