L'Escola Carles III de la Ràpita participarà al premi Mayor Zaragoza pels actes del Dia de la Pau

A partir d'este divendres

Redacció
29 de gener del 2015
Actualitzat el 30 de gener a les 17:40h
Exteriors del CEIP Carles III
Exteriors del CEIP Carles III | Google Street View

El col·legi Carles III de la Ràpita participarà enguany al premi Federico Mayor Zaragoza, organitzat per la Unesco Tortosa amb el seu projecte d'activitats per la celebració del 30 gener, Dia Escolar de la No Violència i la Pau.

Durant esta setmana, tot el centre s’ha involucrat amb la realització d’activitats relacionades amb la pau. Enguany concretament, el treball amb els alumnes s’ha centrat en la diversitat cultural i humana. Una de les activitats més divertides per al xiquets ha estat la gravació d’un videoclip amb la cançó de Macaco Love is the only way, que justament s’acabarà de gravar este divendres 30 amb la realització d’un mural gegant.

Però segurament l’acte més impactant serà la pintada d’un gran mural, prevista també per a este divendres. De fet, els vora 700 alumnes del col·legi participaran amb la pintada, que es fa en un dels murs exteriors de l’escola (prop de l'antic pont de la via Vall de Safan) i que començarà a partir de les 9.30 del matí.

A la tarda, es farà jornada de portes obertes i les famílies podran assistir a la gravació de l’última part del videoclip i a la presentació del mural, que anirà a càrrec d’alumnes de P-3 i de 6è, que en faran una explicació del significat. 

Tot plegat, si les condicions meteorològiques ho permeten. En este cas, es podrà visitar el mural a partir de les 16.15 de la tarda. Si el vent no ho permet, les activitats es traslladaran a dimarts de la setmana que ve. 

El col·legi Carles III participa en els actes del Dia Escolar de la No Violència i la Pau des de fa força anys, però enguany és el primer en què s’ha optat per particpar al premi Federico Mayor Zaragoza, un concurs dedicat a “les  pràctiques i accions per a construir un món millor”, segons es descriu a les bases.