Sánchez-Camacho, de precampanya per a les municipals avalant l'alcalde d’Horta de Sant Joan

Redacció
15 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:28h
L'alcalde d'Horta amb els dos dirigents del Partit Popular, avui.
L'alcalde d'Horta amb els dos dirigents del Partit Popular, avui. | Partit Popular

La presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, fa precampanya per a les municipals a les Terres de l’Ebre, visitant l’únic alcalde del partit al territori, José Antolí, d’Horta de Sant Joan. Sánchez-Camacho, acompanyada pel president provincial, Alejandro Fernández, s'ha reunit amb afiliats i simpatitzants de la Terra Alta i “ha donat suport l'alcalde i la resta de regidors de cara les properes eleccions municipals”, segons exposa la nota de premsa del PP, en la que avança que Antolí repetirà com a candidat per part dels Populars. Val a dir que l’alcalde Antolí ha tingut enguany ressò públic a tot el país precisament arran de la seua negativa inicial a signar la cessió d’equipaments municipals per dur a terme la jornada de participació del 9N.

D’alguna manera, amb la seua visita, la presidenta del seu partit li ret un reconeixement públic a la seua postura contrària a que Horta acollís urnes el 9-N. Horta, tot i que Antolí va rectificar, va ser un dels cinc únics municipis de Catalunya on els veïns, per votar, van haver de desplaçar-se a una altra localitat.

El PP afegix a la nota que Antolí ha agraït la visita de la Presidenta del PPC i ha esperonat els assistents a l'acte a seguir defensant les seues idees, “tal i com han fet sempre, per tal d'aconseguir una major presència als diferents ajuntaments de la comarca i, així, aconseguir millorar els resultats aconseguits el 2011”.