Venen més de 1.000 quilos de fruita per Internet en només 3 setmanes

Dos emprenedors d'Aldover vénen els cítrics de l'hort familiar en línia.

Redacció
28 de novembre del 2014
Actualitzat a les 16:41h
Bona part de la clientela es troba a l'àrea metropolitana de Barcelona.
Bona part de la clientela es troba a l'àrea metropolitana de Barcelona. | Taronges Nostres

No fa ni un mes que van obrir la botiga per Internet de cítrics de l'hort familiar i ja tenen 80 clients, la majoria dels quals han repetit després de la primera comanda. Guillem Espinach, enginyer d’obres públiques i amb un futur professional poc esperançador,  va decidir, juntament amb la seua parella Esperança Forcadell, obrir Taronges Nostres, el seu propi negoci en línia per vendre les taronges, mandarines i llimones de l'hort familiar, l'hort del Vallero, situat Aldover (Baix Ebre).

“No volia marxar a Qatar o a l’Aràbia Saudita, els únics llocs on ara mateix hi ha faena en el sector de la construcció, i vaig decidir emprendre el meu propi negoci per vendre un producte de qualitat i del territori”, explica Guillem Espinach, fundador de Taronges Nostres.

Després d’obrir l'e-botiga l'1 de novembre passa , Taronges Nostres ha tingut una gran acollida, especialment des de Terrassa i Barcelona, d’on prové el 50 % de la seua clientela. “En les tres primeres setmanes d’activitat ja hem venut més de mil quilos de cítrics i hem realitzat més de 100 enviaments”, comenta Espinach. “Els clients ens feliciten per la qualitat del producte i la majoria repetixen amb una comanda més grossa de caixes de 10 o 15 quilos”, afegix l’emprenedor.

Els clients reben a casa fruita de qualitat i acabada de collir.  La botiga envia totes les comandes en caixes de 5, 10 o 15 quilos en 24 hores i permet tastar la fruita abans de pagar-la. “No cobrem per avançat la primera compra al web, ni quan el transportista la du a casa. La satisfacció i l’honestedat amb els clients són valors irrenunciables per a nosaltres, per això volem que primer tasten la fruita i després ens la paguen”, expliquen des de Taronges Nostres.

Venda de proximitat
Taronges Nostres forma part dels negocis amb etiqueta de venda de proximitat – circuit curt,  expedida per la Generalitat de Catalunya, que oferixen productes agroalimentaris procedents de la terra i amb un procés d’elaboració realitzat en favor del consumidor i pel propi productor.

Taronges Nostres no utilitzen productes químics ni càmeres frigorífiques per avançar la maduració de la fruita. Un cop madurades a l’arbre, les taronges, llimones o mandarines van directament a la caixa. “El nostre secret és collit i menjat”, declaren els emprenedors.

“No només hi ha taronges i mandarines a València, aquí a les Terres de l’Ebre també en tenim i són molt bones”, assegura Guillem Espinach.

En la primera comanda, Taronges Nostres oferix una oferta de benvinguda als nous clients, els quals poden obtenir un 10 % de descompte del total de la seua cistella amb el codi #citricfan.