Tallers de còctels 0,0 per prevenir el consum d'alcohol entre els jóvens

Amposta celebra el Dia Mundial sense Alcohol amb activitats als instituts

Redacció
18 de novembre del 2014
Actualitzat a les 15:17h
Participants d'un dels tallers de cóctels sense alcohol.
Participants d'un dels tallers de cóctels sense alcohol. | Cedida

Participants d'un dels tallers de còctels sense alcohol. Foto: Cedida


La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta, a través de l’àrea de Prevenció Comunitària, ha treballat amb els instituts de la ciutat el Dia Mundial sense Alcohol, que se celebra el dia 15 de novembre i amb motiu del qual s’han dut a terme diverses activitats de prevenció del consum en els més jóvens.

La primera activitat va tindre lloc el divendres 14 de novembre amb un taller de còctels sense alcohol a l’institut Montsià dirigit als alumnes dels cicles formatius, en el qual també hi van participar els alumnes de l’escola d’adults.

Dilluns 17 es va representar l’obra de teatre No em ratllis! a l’institut Ramon Berenguer IV que fa referència al consum i al no consum de diverses drogues així com a les conductes de risc associades.Esta obra donà pas posteriorment a un debat teatral en el qual els jóvens van ser convidats a participar activament i on els assistents van reflexionar sobre les situacions plantejades.

D’altra banda, el pròxim cap de setmana es realitzaran controls d’alcoholèmia dins la campanya Alcohol al cap no cap!, per part de la Policia Local municipal i els Mossos d’Esquadra, amb la finalitat de sensibilitzar els conductors sobre els riscos del consum d’alcohol a través de la informació i assessorament per part dels cossos policials.