Tallers per promoure la igualtat per a alumnes d’ESO, a Gandesa

Pedalada popular a Móra d'Ebre, el 15 de novembre

Redacció
10 de novembre del 2014
Actualitzat el 11 de novembre a les 8:36h
El SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) del Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb el departament d’Ensenyament i l’Institut Català de les Dones, han organitzat uns tallers per promoure la igualtat entre hòmens i dones als instituts d'ensenyament secundari. Així, es duran a terme 4 tallers per alumnes de 3r d’ESO de l'institut Terra Alta de Gandesa, amb la participació de 80 alumnes.

Esta és la segona edició dels tallers, ja que el curs 2013-2014 ja se’n van impartir 4 més. L’èxit de la primera edició ha motivat als organitzadors a realitzar-ne de nou aquest curs 2014-2015. Els tallers els impartix el SIAD amb la col·laboració de l’EAP (Equip d’Assessorament Psicològic de la Terra Alta).

Taller d'autoestima i benestar emocional a Vilalba dels Arcs

El SIAD també organitza un taller d'autoestima i benestar emocional a Vilalba dels Arcs. Tindrà lloc al casal El Rossinyol, el dia 13 de novembre, de 17.30 a 20.00 hores, i serà impartit per la psicòloga del SIAD, Francesca Monclús.

Setmana de la Mobilitat Sostenible a Móra d’Ebre

D’altra banda, Móra d'Ebre celebrarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb l'organització d'una pedalada popular que tindrà lloc el 15 de novembre, a partir de les 9.30 h, a la plaça de Baix. Els participants faran un recorregut dissenyat per la Penya Ciclista Ribera d'Ebre. L'acte l'organitza l'Ajuntament de Móra d'Ebre.