Xiqüelos i Xiqüeles del Delta porten els seus millors castells a Vilanova

Redacció
03 de novembre del 2014
Actualitzat el 04 de novembre a les 8:07h
La colla castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta ha estat una de les convidades este diumenge 2 de novembre a participar en el 43è Dia de la Colla dels Bordegassos de Vilanova, una diada a la qual també van acudir els Castellers de Castelledefels i els Minyons de l'Arboç. 

Els blaudelta van igualar la seua millor actuació, amb un 3d6a, un 2d6 i un 4d6. En esta actuació es van fer estrenes de canalla i novetats al tronc del 4d6 i en altres posicions de pinya. Per als Xiqüelos i Xiqüeles del Delta representava la sortida més llunyana de la temporada, que va afrontar portant els seus millors castells i enfilant el final de temporada, que tindrà lloc el pròxim 16 de novembre a Cambrils en el marc de la 1a Diada de Colles del Sud.

Bordegassos va fer un intent desmontat d'un 4d8 quan entraven dosos. Llavors van apostar pel 5d7. Després van descarregar este 4d8, “el carro gros”. En tercera ronda van fer un 7d7. Pel que fa als Castellers de Castelldefels, van portat a plaça el 3d7, un 5d6 i van fer dos intents desmontats de 4d7. Minyons de l'Arboç va fet una tripleta de 7: un 3d7, un 2d6 i 4d7, tots ells descarregats al primer intent. 

En ronda de pilars, Bordegassos van fer 2pd5 i 4pd4. Castellers de Castelldefels van mostrar un vano de 5, i Xiqüelos i Xiqüeles del Delta van descarregar un pd4ps i un pd4. Finalment, Minyons de l'Arboç van descarregat 2pd4.