Alcanar impulsa un projecte per subministrar calçat a les persones sense recursos

Redacció
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:18h
La regidora d'Acció Social i Ciutadania, Ma.  Carmen Navarro, el director de la sucursal de la Caixa a Alcanar, Jordi  Gasparin, el president de l'assiació "Alcanar Voluntariat", Artur  Segarra, i els propietaris dels quatre establiments adherits.
La regidora d'Acció Social i Ciutadania, Ma. Carmen Navarro, el director de la sucursal de la Caixa a Alcanar, Jordi Gasparin, el president de l'assiació "Alcanar Voluntariat", Artur Segarra, i els propietaris dels quatre establiments adherits. | Cedida

La Regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Alcanar, amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” i la col·laboració d’Alcanar Voluntariat, ha endegat un nou projecte d’iniciativa social, Calça’t, amb la finalitat de garantir a les famílies l’accés a calçat adequat per a les persones amb més necessitats.
 
Gràcies a una aportació econòmica de l’Obra Social “la Caixa”, que gestionarà l’associació “Alcanar Voluntariat”, els establiments adherits al projecte oferiran calçat a les persones derivades pels Serveis Socials.
 
El projecte Calça’t naix a través de Lo Rober Solidari. Com a conseqüència de l’actual situació socioeconòmica, es va posar de manifest la necessitat de crear un espai municipal on donar cobertura a aquelles persones i famílies que tenien la necessitat de cobrir mancances en roba i articles de primera necessitat. Inicialment, l’Ajuntament d’Alcanar va engegar un projecte dirigit a cobrir necessitats en l’aspecte alimentari, anomenat Al Cistell. I després es va considerar que era important donar cobertura a la necessitat de roba, engegant Lo Rober Solidari.
 
Analitzat el primer termini del projecte Lo Rober Solidari, se va detectar també la necessitat de cobrir l’aspecte del calçat, i d’aquí que s’haja iniciat el projecte Calça’t, gràcies a l’Obra Social de la Caixa, i als establiments del municipi que s’han adherit: Esports Olga, Botiga Esport Llibre Paper, Calçats Miguel, i Sabateria i Complements Maite.
 
Els Serveis Socials d’Alcanar seran els qui derivaran els usuaris amb necessitats, els quals podran escollir l’establiment on comprar el calçat necessari i l’associació “Alcanar Voluntariat” serà qui gestionarà la part econòmica, gràcies a els diners que hi destina l’Obra Social la Caixa.
 
La regidora d’Acció Social i Ciutadania, Ma. Carmen Navarro, ha agraït la col·laboració de l’Obra Social la Caixa, l’associació “Alcanar Voluntariat” i els establiments adherits.