Pepet i Marieta estrenen nova cançó i un videoclip gravat a Ulldecona per celebrar els vint anys

"Crida Yé" és un electromerengue gravat amb el grup revelació Sexenni amb tocs de blues que reivindica la tornada al poble a la recerca de la felicitat

Pepet i Marieta estrena nova cançó amb el grup revelació Sexenni
Pepet i Marieta estrena nova cançó amb el grup revelació Sexenni | Cedida
Aguaita.cat
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:44h
Després de cantar contra la MAT amb Ebri Knight, El Diluvi i Tesa, PepetiMarieta s'al·lien amb el gruprevelacióSexenni per a estrenar "Crida!", una injecció d'estiu que et posa a moure el cul i ballar des del segon 0.

"Crida Yé" és un electromerengue amb tocs de blues que reivindica la tornadaalpoble a la recerca de la felicitat. Arriba amb un videoclip rodat a la seua Ulldecona natal, que entrellaça cinc històries de vida rural.

Vint anysdePepeti Marieta

Enguany Pepet i Marieta compleixen 20anys i "Crida Yé!" és una de les nombroses sorpreses que la banda de les Terresdel'Ebre ha preparat per a celebrar l'efemèride.

De moment ja han anunciat una extensa gira, que passarà per places tan representatives per a la banda com el Feslloc, l'AplecdelsPorts o les FestesdeGràcia, i que culminarà el 30d'agost amb un concert-exposició a Ulldecona amb integrants i col·laboradors de tota la història del grup.