El PSC denuncia l'estat deficient de les escales d’accés a l’hospital de Tortosa des del barri de Santa Clara

Redacció
18 de setembre del 2014
Imatge de l'estat de les escales d'accés a l'hospital Verge de la Cinta.
Imatge de l'estat de les escales d'accés a l'hospital Verge de la Cinta. | PSC
Imatge de l'estat de les escales d'accés a l'hospital Verge de la Cinta. Foto: PSC

El candidat a l'alcaldia i portaveu del grup municipal socialista de Tortosa, Enric Roig, ha denunciat avui en un comunicat el deficient estat de conservació que presenten les escales d’accés a l’hospital Verge de la Cinta des del barri de Santa Clara-Garrofer. Roig sosté que el “lamentable estat de manteniment de les escales” és un exemple “del que passa a molts carrers de la ciutat”, que, segons remarca, “ transmet una imatge negativa, no només a tots els tortosins sinó a les persones que ens visiten, fet que perjudica el comerç i el turisme en un moment en què hauríem de lluitar molt més per potenciar la nostra imatge”.

Els socialistes pensen exigir, mitjançant una moció en el ple, “que es reparen de forma urgent els desperfectes de les escales, que constituïxen un eix de comunicació fonamental per a les persones que no tenen cotxe entre els barris del centre, Remolins i Santa Clara-Garrofer amb l’hospital Verge de la Cinta, a més d’un atractiu turístic de primer ordre inexplotat”.

El PSC torna a reclamar a l'alcalde que de forma urgent es redacte un pla integral de manteniment de la via pública i la reposició del mobiliari urbà “amb la finalitat de donar solució als greus problemes de manteniment de la ciutat, una acció que havia promès el govern de Convergència i Unió i que no s'ha dut a terme”.

“Encara que CiU va afirmar en el ple que sí, es pot veure a simple vista que este pla no existix”, ha subratllat Roig, que considera el manteniment de la via pública com "una de les nostres prioritats”. Per als socialistes, la situació comença a ser preocupant perquè “la ciutat està cada cop més bruta i descuidada i l’equip de govern municipal no li posa remei”, ha denunciat Roig.

L’alcaldable socialista s'ha mostrat dolgut per l’actitud passiva del consistori, perquè “Tortosa és la nostra ciutat i no donem una imatge de ciutat moderna i eficient en la qual valga la pena viure”.