Més de 200 infants i joves de l’Ampolla es beneficien de les ajudes escolars que atorga l’Ajuntament

Centre d'Educació infantil al municipi de L'Ampolla
Centre d'Educació infantil al municipi de L'Ampolla | Cedida
Aguaita.cat
23 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:28h
Un total de 231 infants i joves de l’Ampolla s’han beneficiat de les subvencions escolars que ha atorgat l’Ajuntament de l’Ampolla per al curs 2022-2023.

En total, les ajudes per a l’adquisició de llibres i material de suport informàtic han estat de 18.095,16 euros. Les persones beneficiàries han estat alumnes d’infantil, de primària, de secundària i estudiants de batxillerat i de cicles formatius empadronats a l’Ampolla i que estan cursant els estudis a qualsevol centre públic o concertat de la demarcació de Tarragona.

L'alumnat d’infantil ha rebut 50 euros, el de primària 75 euros, el de secundària 80 euros i el de batxillerat i cicles formatius 100 euros. En el cas de les famílies nombroses o les monoparentals, aquestes quantitats econòmiques s’han incrementat un 20%. Pel que fa a les famílies nombroses o monoparentals especials, l’augment ha estat del 30%.

D’altra banda, l'Ajuntament de l'Ampolla també assumeix el cost del transport de l'alumnat empadronat al municipi que cursa el batxillerat a l'Institut de Camarles i que, com es tracta d’una formació no obligatòria, la despesa hauria de córrer a compte de les famílies. En aquest cas, el consistori ha destinat 2.904 euros per sufragar el transport dels 16 alumnes que cursen el batxillerat aquest curs en aquest centre escolar.