Mostra de fotos a la venda per ajudar l’Associació de Familiars de Malalts Mentals

Redacció
01 de setembre del 2014
L'exposició es pot visitar a l'Església Nova de la Ràpita.
L'exposició es pot visitar a l'Església Nova de la Ràpita. | S.Aznar
L'exposició es pot visitar a l'Església Nova de la Ràpita. Foto: S. Aznar

L’Església Nova de la Ràpita acull fins al 10 de setembre l’exposició fotogràfica Els quatre elements, composta per una cinquantena d’imatges fotogràfiques, preses per membres de l’Aula de Fotografia d’Alcanar (AFA). El públic no només pot gaudir de les obres sinó que també pot comprar-les i participar així en una iniciativa solidària. 

L’Aula, que agrupa socis de la Ràpita, Alcanar, Santa Bàrbara i Vinaròs, lliurarà la recaptació provinent de les vendes a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre.

“Per a nosaltres esta iniciativa significa complir un doble objectiu, que és, d’una banda, exposar la nostra obra, cosa que sempre fa il·lusió i més si és la primera vegada com en alguns casos, perquè això et permet compartir l’afició i d’alguna forma 
posar-te a ulls de la crítica del públic, i, de l’altra, contribuir a ajudar una entitat sense ànim de lucre del territori”, comenta Ramon Esteller, de l’AFA. Esta entitat, que prové de l’associació de fotografia canareva que es va crear als anys 80, està en fase de creixement i de la desena de socis que tenia ara fa dos anys ha passat a més de 40.

L’exposició es podrà visitar de 19 a 22 hores i l’accés és gratuït.