Denuncien a un home per tenir set gossos en condicions insalubres a Tivenys

Els fets van produir-se en una finca rural ubicada al terme municipal de Tivenys

Els gossos van ser trobats tancats entre excrements en una finca rural de Tivenys
Els gossos van ser trobats tancats entre excrements en una finca rural de Tivenys | Cedida
Aguaita
23 de desembre del 2022
Actualitzat a les 16:41h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient a les Terres de l’Ebre van denunciar el passat 20 de desembre un home per tenir set gossos en unes condicions higiènic sanitàries molt deficients.

Diverses informacions van alertar els policies que estos fets podrien produir-se en una finca rural ubicada al terme municipal de Tivenys.

En arribar al lloc, els agents van poder constatar que la majoria dels gossos estaven vivint en condicions deplorables entre els seus excrements i orins.

Els agents van contactar amb el propietari d’estos animals per tal d’instar-lo a corregir immediatament esta situació, i informar-lo que quedava denunciat per les irregularitats exposades.

Els fets seran posats en coneixement del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, organisme que té la competència en aquests àmbit. Paral·lelament, des de la mateixa unitat policial, s’efectuarà un seguiment d’aquest cas per assegurar que el propietari hagi adoptat les mesures adients per revertir la situació d’aquests animals”.