Okay Productions denuncia una discoteca de Deltebre per diverses agressions LGTB-fòbiques

L'Associació denuncia una nova agressió homòfoba en una discoteca de Deltebre on presumptament van insultar un noi i el personal de seguretat s'hi va unir i el van fer fora a esmpemptes

Festa Unicorns Pride organitzada el passat juny a Roquetes per Okay Productions
Festa Unicorns Pride organitzada el passat juny a Roquetes per Okay Productions | Sílvia Berbís
Aguaita
22 de desembre del 2022
L'Associació Cultural i LGTBI+ Okay Produccions, de Roquetes i amb una trentena d'associats ha denunciat davant l'opinió pública l'actuació negligent cap al col·lectiu que de forma reiterada han protagonitzat els responsables d'una coneguda discoteca de Deltebre. De moment no han volgut difondre el nom per actuar de forma didàctica i responsable, tot confiant que els propietaris i personals de seguretat d'este centre lúdic ratifiquen el seu comportamentagressiu contra el col·lectiuLGTBIQ+ que l'associació representa.

"La nostra associació ja va denunciar fets greus el passat mes de juny quan es van produir dues agressions físiques. Ara, però s'han repetit fets similars fa unes setmanes, concretament el passat mes de novembre, amb agressions verbals i espemptes".

Segons confirma el seu portaveu Roger Font a Aguaita.cat, "esta  vegada si van deixar entrar a un noi LGTBIQ+ a la discoteca, però un cop dins la gent va començar a insultar-lo i els guàrdies de seguretat es van unir a les agressions verbals i van fer-lo fóra a espemtes".

L'Associació Cultural LGTBI+ OKP, a més de celebrar amb un notable èxit de participació la festa Unicorns Pride Ebre, també està creada per ajudar i defensar les víctimes que pateixen situacions LGTBI-fòbiques a les Terres de l'Ebre. I és per això que les orienten perquè acudisquen als serveis comarcals, els SAI (Servei d'Atenció Integral i acompanyament a persones LGTBI+) per a que siguen ateses de les agressions, de forma gratuïta, i amb atenció jurídica i psicològica garantida, entre d'altres.

En esta discoteca de Deltebre ja són tres víctimes van patir agressions físiques i verbals, sense que el personal de la discoteca els atengués d'acord amb els protocols, i allò que es va fer va ser fer-los fora del recinte a espemptes.

L'associació va demanar la mediació de l'Ajuntament de Deltebre, qui es va oferir per donar informació i orientació als agressors. Però a la cita ni tan sols van acudir els representants de l'empresa, i la convocatòria de la reunió que expressament es va fer per este motiu va ser infructuosa.

Okay Productions demana als responsables de l'empresa que gestionen la discoteca de Deltebre, "que erradiquen estos comportaments agressius cap al nostre col·lectiu". Consideren que és inadmissible que a estes alçades qualsevol persona no puga acudir amb tota la tranquil·litat a un local d'oci nocturn i gaudir de la vida social amb els seus amics i amigues o parelles, per la qual cosa, han decidit presentar una denúncia davant de l'Oficina d'Igualtat de Tracte i No-discriminació del Departament d'Igualtat i Feminismes, tot demanant que s'obri una investigació per aclarir les responsabilitats que se'n puguen derivar, per uns comportaments agressius que, en tornar-se a produir el passat mes de novembre, són reiterats i no sembla que ningú vulga fer res perquè desapareguen completament.