Localitzen a Tortosa un delinqüent serbi condemnat a 15 anys de presó

La Policia Nacional Espanyola deté a l'autor d'un delicte de tràfic de drogues, sobre el qual pesava una pena de quinze anys i que s'ocultava a Tortosa

Moment de la detenció del fugitiu condemnat per les autoritats judicials alemanyes
Moment de la detenció del fugitiu condemnat per les autoritats judicials alemanyes | Cedida
Aguaita.cat
22 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:48h
AgentsdelaPoliciaNacional han detingut un perillós delinqüent de nacionalitat sèrbia, buscat per les autoritatsjudicialsalemanyes, a qui imputen un delicte de tràficdedrogues, i li reclamen complir una condemna de quinze anys per sentència ferma.

El detingut feia servir nombroses mesures de seguretat, però els equips d'investigació el van localitzar a Tortosa (Baix Ebre) i van activar un dispositiu de vigilància i seguiment.

Es va establir un ampli dispositiu policial, amb vigilàncies i seguiments que va finalitzar amb la detenció del fugitiu, sense que oposés resistència, juntament amb una altra persona de la mateixa nacionalitat, en un pàrquing d'un centre comercial de la localitat de Malgrat de Mar (Barcelona).

Després de la seua detenció es va procedir a sol·licitar el seu trasllat a dependències de la ComissàriaProvincialdeTarragona per a instruir les corresponents diligències policials, i van donar compte de la detenció al GrupdeFugitius i al JutjatCentrald'Instrucció de l'AudiènciaNacional per al seu posterior trasllat a Madrid i posada a disposició judicial del país reclamant.

En l'operatiu hi han participat coordinadament membres del Grup de UDEF de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Comissaria Provincial de Tarragona, el Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Local de Tortosa, en col·laboració amb el Grup de Fugitius de la Comissaria General de Policia Judicial de la Policia Nacional.