El projecte d'educació ambiental Educaports guanya el premi Emprenedoria 2022 al Baix Ebre

L'empresa dedicada a l'educació ambiental Educaports ha estat la guanyadora del Premi Emprenedoria 2022, un guardó que concedeix el Consell Comarcal del Baix Ebre

Jordi Cirera, d'Educaports, guanyador del Premi Emprenedoria
Jordi Cirera, d'Educaports, guanyador del Premi Emprenedoria | Consell Comarcal del Baix Ebre
Aguaita.cat
21 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:11h
L'empresa dedicada a l'educacióambientalEducaports ha estat la guanyadora del PremiEmprenedoria2022, un guardó que concedeix el ConsellComarcal delBaixEbre amb l'objectiu de reconèixer i fomentar l'esperit emprenedor i innovador, així com potenciar les oportunitats de negoci a la comarca. La iniciativa Educaports, promoguda per JordiCirera, centra la seua activitat al ParcNaturaldelsPorts i també al deltadel'Ebre. El premi s'ha lliurat aquest vespre en el marc de l'entrega dels Premis Baix Ebre 2022, que inclouen també els premis de Fotografia i Acció Jove, convocats per l'ens comarcal anualment.

En esta edició l'acte d'entrega dels premis s'ha dut a terme a la sala Josep Costa, a causa de les obres de rehabilitació i millora de l'eficiència energètica de la seu comarcal, que inclouen la remodelació del saló de plens. "Amb la convocatòria d'aquests guardons, que ja estan consolidats, fem una distinció als emprenedors i emprenedores de la comarca; als impulsors de projectes per la joventut, perquè són el futur i als aficionats a la fotografia que omplen les xarxes socials amb imatges precioses del nostre territori", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, XavierFaura.

A l'acte de lliurament dels premis hi ha assistit també la coordinadoraterritorialdeJoventut, RuthMartí, que patrocina el Premi Acció Jove; el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, FrancescVallespí; la vicepresidenta i alcaldessa d'Aldover, RosaliaPegueroles; el conseller comarcal i alcalde Tivenys, EladiGalbe; el conseller comarcal de Joventut, DavidPoy i l'alcaldessa del Perelló, MariaCintaLlaó, entre altres autoritats.

Pel que fa a la dotació del Premi Emprenedoria és de 1.500euros, així com l'assessoramenttècnic i el suportlogístic dels tècnics del Viverd'Empreses i CentredeNegocisBaixEbreInnova. També s'ha concedit un accèssit a l'empresa Deltamàrqueting, una agència de màrqueting digital i publicitat, que consisteix en la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova.