El quartet musical Divina's Lyric-Pop actuarà l'11 de desembre a l'Auditori Sixto Mir de la Ràpita

Cantaran àries, boleros, sarsuela, balades i alguns èxits com "Titanic", “Nessun Dorma"," Volaré'', “Carmen” Mecano, Beatles, Abba o Disney.

El quartet líric-pop DIVINA'S actuaran el dia 11 de Desembre a l'Auditori Sixto Mir de la Ràpita
El quartet líric-pop DIVINA'S actuaran el dia 11 de Desembre a l'Auditori Sixto Mir de la Ràpita | Divina's
Aguaita
01 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:48h
El diumenge dia 11 de desembre el quartet líric-pop DIVINA´S actuarà a l'Auditori Sixto Mir de la Ràpita. El concert començarà a les 19:00 hores i les entrades anticipades es poden adquirir a través de: https://www.notikumi.com/2022/12/11/concert-lyric-pop
 
DIVINA'S Lyric-Pop és un grup músic-vocal  format per quatre excel·lents cantants, que a més de ser actrius, també són grans músics i tenen unes veus privilegiades que acaricien les escoltes més exigents i que amb tota seguretat ens transporta màgicament a aquells moments viscuts de les meravelloses dècades dels 70, 80 i 90... que d'alguna manera amb DIVINA'S podrem reviure a l'auditori Sixto Mir de la Ràpita. La Lírica i el Pop es fusionen en perfecta harmonia i el seu resultat un espectacle musical únic i original, ja que són quatre veus femenines que s'assemblen perfectament formant juntes unes belles melodies.
 
 
El seu ampli repertori inclou diferents estils: Àries, boleros, sarsuela, balades i alguns dels èxits que podran escoltar són, entre molts altres: "Titanic", “Nessun Dorma", " Volaré', “Carmen” i un llarg etc., en els quals inclouen mix de Mecano, Beatles, Abba, Disney i fins i tot un mix de precioses ranxeres.
 
 
Les seus components són: Saray Garcia (soprano), Vera del Pi (soprano), Maria Kasenkova (mezzo soprano) i Raquel Amat (soprano) DIVINA‘S Lyric-Pop acaben de llançar al mercat discogràfic el seu primer àlbum titulat "NELLA FANTASlA'. Una fantasia que només elles poden convertir en realitat amb les seues portentoses facultats vocals i les seues riques harmonies amb una mescla de fantasia i de realitat.