ERC i PSC Deltebre presentem a Soler 40 propostes al pressupost de 2023

El portaveu republicà Joan Alginet ha expressat “la importància de sumar i d’aportar en temps d’incertesa i de dificultats”

Aguaita.cat
08 de novembre del 2022
Actualitzat a les 9:16h
Els grups municipals del PSC i ERC en roda de premsa a Deltebre
Els grups municipals del PSC i ERC en roda de premsa a Deltebre | Cedida
Els grups municipals d’ERC i PSC han comparegut de forma conjunta dos dies abans del pleordinari de novembre per presentar les propostes que han fet arribar de forma conjunta  a l’alcalde de Deltebre per tal de poder donar suport als comptes municipals de 2023. Les aportacions, un total de 40, les van fer arribar dijous a primera hora del matí i encara no han obtingut resposta per part del govern de Soler. En este sentit, han manifestat que “donarem suport al pressupost de 2023 si va acompanyat de la signatura d’un acord polític entre les formacions representades al ple que garanteixin el compliment de les propostes ja que el govern d’Enlairem Deltebre aprova propostes i després no les implementa", afirmen.

El portaveu republicà JoanAlginet ha expressat “la importància de sumar i d’aportar en temps d’incertesa i de dificultats”, per això van estendre la mà al grup municipal del PSC per tal de presentar de forma conjunta i coordinada propostes sensates i positives per al nostre municipi. “Malgrat les diferències polítiques que tenim més enllà de Deltebre, coincidim que per donar suport als comptes de Lluís Soler volem garanties de compliment i un accent clarament progressista” ha manifestat el portaveu republicà. Per altra banda, el portaveudelPSCAleixFerré ha manifestat que “va entrar en política per sumar i fer propostes positives per al municipi, i que el govern d’Enlairem Deltebre de forma sistemàtica ha defugit de l’oposició i tot el que puguin aportar”.

Pel que fa a les propostes, han volgut ressaltar que son representatives dels diversos nuclis urbans de Deltebre i de tots els sectors que conformen el municipi. Les propostes dels dos grups plantegen accions en benefici del jovent, en matèria educativa, d’instal·lacions i equipaments municipals, de sostenibilitat,  de turisme i acció comercial, culturals, de participació ciutadana o de benestar animal. Segons Alginet “són propostes assumibles, serioses i que ens arriben des de les mateixes entitats, sinó es veuen reflexades al pressupost es perquè senzillament no hi ha voluntat política per part del govern de Soler”.