La CUP Tortosa acusa de falta d'honestedat al PSC i valora negativament el seu govern de coalició

Els cupaires han acusat a Roig "d’haver desatés les seues funcions des del mes de maig mentre percebia un sou de més de 50.000€".

Selene Alberich i Núria Matheu, membres de la CUP Tortosa em roda de premsa
Selene Alberich i Núria Matheu, membres de la CUP Tortosa em roda de premsa | Cedida
Aguaita
27 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:44h
Este matí en roda de premsa, la CUPTortosa ha fet un balanç del pas pel PSC pel governdecoalició amb Junts per Tortosa. 

Selene
Alberich, militant i membre de l’assemblea, ha tornat a acusar al PSC de fer de “falca de la dreta Tortosina” i haver hipotecat un possible canvi de govern de “caire més progressista”. La cupaire ha valorat que el PSC no ha pogut implementar un programa de polítiques d’esquerres degut al seu pacte amb Junts per Tortosa i ha taxat de falta d’honestedat els arguments que van donar els socialistes per justificar la seva sortida del govern. “El que hauria estat honest hagués sigut dir que sortien del govern per no poder implementar el seu programa i no pas perquè havien assolit objectius. I com no han fet això, el que creiem és que es tracta més aviat d’un càlcul electoralista de cara a les eleccions del 2023.” ha sentenciat Alberich. 

D’altra banda, els anticapitalistes han fet valoració de la renúncia a l’acta de regidor d’EnricRoig, i han dit  que “ha marxat tard i ho hagués hagut de fer molt abans”. En este sentit, han acusat a Roig d’haver desatés les seues funcions des del mes de maig mentre percebia un sou de més de 50.000€. “Era evident el trencament entre ell i el seu grup municipal, i la falta d’acció política de les seves regidories” ha explicat Alberich. Pel que fa a les seues funcions al càrrec de la regidoria d’urbanime, Alberich ha acusat Roig i el PSC de no “haver fet res per millorar l’accés a un habitatge digne per a les tortosines i tortosins”. La cupaire ha denunciat que Tortosa encara no té un cens d’habitatges buits, que l’ajuntament no ha sancionat a cap gran tenidor, que s’han promogut els pisos turístics i que es van perdre 15.000€ en subvencions de la DiputaciódeTarragona per la rehabilitació de pisos per falta d’execució, entre altres coses.