El Running Series 10.000 de l'Ampolla compta amb la participació de 167 corredors i corredores

Un total de 167 corredors i corredores van participar en esta prova que va donar el tret de sortida a les 10 hores des de l’avinguda marítima Ramon Pous

Cursa Running Series 10.000 de L'Ampolla
Cursa Running Series 10.000 de L'Ampolla | Ajuntament de L'Ampolla
Aguaita.cat
24 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:57h
L'Ampolla va ser este diumenge, 23 d’octubre, l'escenari del Running Series 10.000 de l'Ampolla. Un total de 167 corredors i corredores van participar en esta prova que va donar
el tret de sortida a les 10 hores des de l’avinguda marítima Ramon Pous.

La carrera de 10 quilòmetres va comptar amb una participació de 76 atletes. En la categoria d'absolut masculí, la victòria va ser per a Iván Docampo González, amb 32:51, seguit de Cristian Gutiérrez Garcia, amb 34:54, i en tercera posició va quedar Azziz El Jihaoui, amb 35:17. En la
categoria d'absolut femení, el primer lloc va ser per a Eva Ledesam Calvet, amb 37:10, en segona posició va quedar Khadija Mendou, amb 39:28, i la tercera en el podi va ser Celia Callarisa Bel, amb 42:27.

Podi femení de la Running Series 10.000 de l'Ampolla Foto: Ajuntament de l'Ampolla

En la carrera de 5 quilòmetres, amb 91 participants, la victòria en la xategoria d’absolut masculí va ser per a Aissa Ouchbab, amb 16:27, seguit de Musa Sowe, amb 16:34, i de Mohamed Akraa, amb 16:40. En la categoria d’absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser Anna Rebull De La Vega, amb 22:10, seguida de Gina Brull Albiol i de Queralt Casacuberta Ferré, amb un temps de 22:38 i 22:48, respectivament.