Nou vídeo de l'ANC per reforçar la V de la Diada Nacional

La campanya 'Ara és l'hora' publica un espot i crida a "proclamar que el 9-N votarem la nostra llibertat”

Redacció
21 d'agost del 2014
990_1408637969ara
990_1408637969ara


La campanya unitària Ara és l'hora, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, ha publicat un nou vídeo sobre la Via Catalana 2014 amb l’objectiu que es convertisca en la mobilització més multitudinària de la història del país. L’espot arranca al pont d'Amposta, amb imatges de la Via Catalana, la cadena humana de 400 quilòmetres que la passada Diada va unir el país de punta a punta,  i destaca que “enguany, units per un país nou, formarem una gran V per proclamar que el 9 de novembre votarem la nostra llibertat”.

El vídeo fa una crida a inscriure’s a www.araeslhora.cat, un fet “indispensable”per assegurar el traçat, d’una banda, i per fer possible el gran mosaic senyera, de l’altra. “Tots junts, a Barcelona, convocarem la consulta”, conclou el vídeo simbòlicament, per destacar la importància de l’èxit de la mobilització per tal de fer inevitable la consulta.

És important saber que les Terres de l'Ebre tenen assignats els trams 1 i 2 de la V, al barri de les Corts. Les diferents territorials de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) estan organitzant una vuitantena d’autocars des de les Terres de l’Ebre, per facilitar el desplaçament a Barcelona.