el temps

Alerta per pluges intenses al Baix Ebre, Ribera d'Ebre, Baix Camp i el Montsià

El bon temps serà encara protagonista a bona part del país, però els ruixats tornaran en alguns territoris durant este dimecres i dijous

Veïns passejant per un carrer de Reus durant un dia plujós | ND
per Lluís Girona, Barcelona, Catalunya | 20 de setembre de 2022 a les 10:47 |
Els dies de sol i bon temps que han estat presents a Catalunya es mantindran durant el que resta de setmana, però no a tot el país. Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), quatre comarques es mantenen en alerta per ruixats intensos durant la tarda d'este dimecres i el matí d'aquest dijous.

En concret, es tracta del Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre i el Baix Camp. En aquests territoris, el perill per la intensitat de la pluja s'allargarà des de les 20 hores del dimecres fins a les 8 hores del dijous. Es poden acumular més de 20 litres en 30 minuts i els xàfecs aniran acompanyats de tempesta.

 
Pel que fa a la resta del país, ja des d'aquest dimarts és probable algun ruixat puntual al Camp de Tarragona i a la part oriental del Pirineu, cosa que també preveu el Meteocat pel que fa al dimecres. La tendència general, però, serà de bon temps. Això sí, les temperatures aniran baixant de manera lleugera fins dijous i divendres es preveu un petit augment.
 
Altres notícies que et poden interessar


 

 

Arxivat a:
Societat
Participació