Les Terres de l'Ebre, a la principal fira ornitològica d'àmbit internacional

Redacció
18 d'agost del 2014
Estanc amb informació sobre les Terres de l'Ebre.
Estanc amb informació sobre les Terres de l'Ebre. | Cedida
Estanc amb informació sobre les Terres de l'Ebre. Foto: Cedida

La marca Terres de l’Ebre ha estat present per novè any consecutiu a The British Birdwatching Fair (BBF) , la fira anglesa especialitzada en l’observació d’aus.

La 26a edició de la BBF, la principal fira ornitològica d'àmbit internacional, s'ha celebrat els dies 15, 16 i 17 d’agost amb prop de 25.000 visitants. La mostra esdevé una gran oportunitat per donar a conèixer destinacions que destaquen per la seua riquesa natural i avifaunística. El Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre ha valorat molt positivament l’assistència a este esdeveniment, atès l'alt nombre d'operadors turístics especialitzats amb els quals ha estat en contacte. D’altra banda, el Patronat ha realitzat un seguiment d'aquells que ja programen la destinació, com són Blue Elephant, Birding Ecotours, Rockjumper Birding Tours o Heatherlea, entre d’altres.

Les Terres de l’Ebre, amb un gran atractiu natural, paisatgístic i ornitològic, han despertat la curiositat tant del públic en general com dels operadors turístics. La importància del mercat britànic rau en l’alt nombre de conservacionistes que hi ha al Regne Unit (vora dos milions, amb la Royal Society for the Protection of Birds com la societat de major envergadura).

A banda, este diumenge s’ha portat a terme una conferència sobre la riquesa ornitològica del delta de l’Ebre i s'ha donat a conèixer la celebració de la nova fira Delta Birding Festival, que tindrà lloc el darrer cap de setmana de setembre a les instal·lacions de Món Natura Delta i que aplegarà ornitòlegs de reconegut prestigi internacional i aficionats a l'observació d'aus.