Uns 30 abonats seguixen sense subministrament elèctric al Perelló després de les tempestes de dilluns

Endesa instal·la tres grups electrògens al polígon industrial per restablir el servei i finalitzar les reparacions

Hi ha 8.684 famílies gironines –clientes d’Endesa– que estan adherides al Bo Social.
Hi ha 8.684 famílies gironines –clientes d’Endesa– que estan adherides al Bo Social. | Arxiu
Aguaita.cat
06 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:38h
Una trentenad'abonats del municipi delPerelló (Baix Ebre) seguixen sense subministrament elèctric este dimarts al matí arran de les fortes tempestes d'este dilluns a la zona. Endesa ha anunciat la instal·lació de tres grups electrògens al polígon industrial de la població per restablir el servei provisionalment i poder finalitzar les reparacions. Fonts de la companyia elèctrica han explicat que una vintena de tècnics, que estan trobant dificultats d'accés en alguns punts per acumulació d'aigua, treballen sobre el terreny per restablir el servei. L'episodi va deixar inicialment uns 1.500 abonats sense llum al Perelló i l'Ametlla de Mar. La previsió és recuperar totalment el subministrament al llarg d'este dimarts.

La regidoria d'Obres i Serveis informa que els veïns i veïnes afectades per la manca de subministrament elèctric, es poden dirigir a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar on es recolliran les queixes sobre els danys causats i poder cursar les pertinents reclamacions.

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha comunicat que a les 23:38h s'ha rebut la següent informació de la companyia elèctrica: 

Esta matinada sobre les 3:00 h es preveu recuperar el servei elèctric a la major part del mmunicipi.Algun centre de transformació provisionalment podrà ser alimentat amb grup generador.

Per demà matí es preveu poder donar servei a la totalitat de les zones afectades per la incidència.