Progat denuncia que han matat a trets dos gats de la colònia controlada de Ferreries, a Tortosa

L'atac ha estat denunciat als Mossos d'Esquadra amb fotos dels fets i de la resta de gats de la colònia ferits

Ninet, un dels gats atacats amb un tret al coll que intenta superat l'atac
Ninet, un dels gats atacats amb un tret al coll que intenta superat l'atac | Progat
Aguaita.cat
23 d'agost del 2022
Actualitzat a les 21:21h
Progat, associació que gestiona i té cura dels gats que viuen al carrer ha denunciat que la colònia de Quatre Camins, al barri de Ferreries, Tortosa ha estat atacada.

Divendres passat van disparar a alguns dels gats de la colòniacontrolada de Ferreries i en van matar dos. Un tercer va ser trobat amb la bala al coll i intenta recuperar-se gràcies a les cures veterinàries i un altre va rebre una bala a l'estómac.
El cinquè resta desaparegut.

L'associació Progat té els gats cuidats i desparasitats i els proporciona un lloc on menjar i dormir sota supervisió.

Han presentat una denúncia als Mossosd'Esquadra perquè investiguen qui ha pogut ser l'autor de l'atac i aplicar-li si així ho considera un jutge un delicte de maltractament animal tal com contempla el Codi Penal. Han presentat fotografies de l'estat de la colònia i dels gats després de l'agressió envers els animals.

Segons Progat, no és el primer cop que reben un atac, almenys tres cops han incendiat la colònia, han robat el pinso i han retirat l'aigua dels gats. Demanen la col·laboració ciutadana per si alguna persona pot aportar més informació o va veure quelcom sospitós per la zona el dia dels fets.