El Tradicionàrius porta Carmen Paris, Miquel del Roig i Quico el Célio a Roquetes

Tindrà lloc el proper cap de setmana i també inclou les actuacions de Jaume Arnella i Suc d'Anguila

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre es celebra el darrer cap de setmana d'agost de cada estiu a l'Hort de Cruells, a Roquetes
El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre es celebra el darrer cap de setmana d'agost de cada estiu a l'Hort de Cruells, a Roquetes | Sílvia A.
Aguaita.cat
22 d'agost del 2022
Actualitzat el 23 d'agost a les 8:12h
El Tradicionàrius torna a l'Ebre este cap de setmana. Carmen Paris, Jaume Arnella, Miquel del Roig, Quico el Célio i Suc d'Anguila actuen el 26 i 27 d'agost a Roquetes.

El Tradicionàrius de les Terresdel'Ebre, L'Hort de la Música, una de les cites referents de la músicafolk als PaïsosCatalans, torna este cap de setmana a l’Hort de Cruells.

El festival començarà la nit de divendres26d’agost amb un sopar amb sobretaula de cançonsdetaverna. Comptarà amb la presència de JaumeArnella, impulsor del folk a Catalunya, que cantarà acompanyat del grup ‘Corrandes són corrandes’.

A l’endemà, dissabte, a partir de les 9 del vespre, passaran per l’escenari CarmenParis, QuicoelCélio, elNoiielMutdeFerreries i MiqueldelRoig, presentats tots a ritme de la rondallajoteradelcantadorJoseret.
 

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre, a Roquetes, un dels referents de la música d'arrel dels Països Catalans Foto: Ajuntament de Roquetes


Carmen Paris presentarà ‘En síntesis’, un concert on repassarà els seus 35 anys de trajectòria, acompanyada del pianista Diego Ebbeler i el percussionista Jorge Tejerina.

La nit continuarà amb ‘Som d’allà baix’, una proposta festíva i basada en el poder de la música del sud amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i el grup Suc d’Anguila.

El final de festa anirà a càrrec de Miquel del Roig, autor d’autèntics himnes populars com ‘La Farola’: un músic Calero que ha trencat barreres convertint-se en referent intergeneracional i imprescindible en totes les edicions del Canet Rock.

El TradicionàriusdelesTerresdel’Ebre està organitzat per l’AjuntamentdeRoquetes amb la gestió i direcció artística de la SimpàticaProduccions i el suport del CAT(CentreArtesàTradicionàrius). Enguany, sense restriccions a causa de la pandèmia, la festa tornarà al seu espai habitual de l’Hort de Cruells i tindrà fira d’artesans i servei d’entrepans i begudes. L’entrada a tots els concerts és gratuïta i el sopar cantat de divendres es pot reservar a l’Hort de Cruells pel preu de 15€.