Aterratge d'emergència d'un globus aerostàtic amb nou persones a bord, a la Ràpita

Una maniobra del pilot d'un evita un accident per a les nou persones que sobrevolaven la Badia dels Alfacs i no podien tornar a terra

El globus aerostàtic ha pogut aterrar en una zona d'arrossars
El globus aerostàtic ha pogut aterrar en una zona d'arrossars | Cedida
Aguaita.cat
21 d'agost del 2022
Actualitzat el 22 d'agost a les 12:46h
Ensurt per a nou persones que sobrevolaven la Badia dels Alfacs, a laRàpita amb globusaerostàtic i no podien tornar a terra.
Els Bombers de la Generalitat juntament amb la GRAESubaquàtica s'han activat este migdia a la Ràpita en rebre l'avís per un globus aerostàtic que sobrevolava la badia de la Ràpita i que no podia tornar a terra. 

El  112 ha activat a la policia local, bombers, guardia civil salvament marítim, SEM, Mossos d'Esquadra per realitzar un aterratge d’emergencia que ha tingut un final molt feliç, nou passatgers sans i estalvis després de patir aquest ensurt.El temps els ha fet una mala jugada i es feia difícil volar i tornar a terra. Gràcies a l'experiència del pilot s'ha evitat cap conseqüència i han retornat a un lloc segur per aterrar.

Finalment, el pilot ha maniobrat àgilment aprofitant un canvi del vent i ha aterrat en una pista al costat d'un arrosar. Tots estan bé.