L'escola oficial d'idiomes de Tortosa compleix 20 anys

El 31 d'agost s'obre el nou període de matriculació per iniciar un nou curs

Escola Oficial d'Idiomes de Tortosa
Escola Oficial d'Idiomes de Tortosa | EOI Tortosa
Aguaita.cat
19 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:43h
L’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa obrirà el període de matrícula el 31 d’agost i està a punt de començar un nou curs en el que oferirà del nivell A1 fins al B2 d’alemany i francès i del nivell A1 fins al C2 d’anglès.

Fa 20 anys que l’EOI de Tortosa forma ciutadans plurilingües i és el referent de l’ensenyament públic d'idiomes i de qualitat. És l’única EOI de les Terres de l’Ebre que imparteix alemany, un idioma que obre múltiples oportunitats acadèmiques, laborals i personals. També s’hi pot estudiar anglès al matí, a la tarda i al vespre.

Cal destacar les noves bonificacions en el preu de la matrícula, com per exemple el descompte d'un 50% per estudiar una segona llengua. També és interessant la matrícula d’actualització, enfocada a l’alumnat que fa un temps que no estudia l’idioma i vol tornar a fer un curs que ja va aprovar.

Al web www.eoitortosa.com es pot consultar tota l’oferta de cursos i horaris. Si teniu qualsevol dubte podeu acudir presencialment a l’escola (C/ St. Domènech, 14) de 9 a 14 hores, contactar-nos per correu electrònic (eoitortosa@xtec.cat) o per telèfon, al 977 440 079.