Amposta vol ser divendres la 'capital del revival a les Terres de l'Ebre'

Apache i Buitres, entre els encarregats de rememorar els grans èxits dels 70 i 80, en el marc de les festes majors

Redacció
11 d'agost del 2014
Amposta es vol convertir el proper divendres dia 15 a partir de les 11 de la nit en la ‘capital del revival a les Terres de l’Ebre’, dintre de la festa Major, segons la nota de premsa que ha emès d’Ajuntament. La regidoria de Cultura i Festes ha organitzat una nit de música en directe en record dels anys 70 i 80.

Cal destacar “l'actuació de la millor banda de versions del moment”, diu l’Ajuntament, els Apache, que interpretaran versions de cançons de grups com Police, Dire Straits, Rolling Stones, Pink Floïd i altres formacions mítiques d’aquells anys.

La banda Apache, que va triomfar als anys 80 amb el tema ‘Sobrevivir’,  actua cada dijous a la sala Luz de Gas de Barcelona i els dimecres a la sala ‘Mae West’ de Granada.
El concert serà el proper dia 15 d’Agost a les 11 de la nit al recinte de Festes d’Amposta, on també actuarà la banda rapitenca Buitres, versionant temes dels 70.

“La regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Amposta ha volgut així donar resposta a una franja de edat entre els 30 i els 50 anys, tot i que la musica de Apache pot ser també un referent per a la gent més Jove”, assegura en una nota de premsa. L’entrada és gratuïta.