Un xiquet de Tortosa i una xiqueta de Freginals, ingressats per ofegaments no mortals en piscines

Es tracta d'un xiquet de 7 anys en una piscina particular de Sant Llàtzer ( Tortosa) i una xiqueta de 9 anys a la piscina municipal de Freginals

Piscina municipal de Freginals
Piscina municipal de Freginals | Cedida
Aguaita.cat
10 d'agost del 2022
Actualitzat a la 13:39h
Segons ens ha pogut confirmar el Servei de Protecció Civil, este matí 10 d’agost s'han produït dos ofegaments greus però no mortals en dos piscines de les Terres de l'Ebre.

El primer cas s'ha produït a les 9.58h. Es tracta d'un xiquet de 7 anys ofegat a piscina particular de Tortosa (El Raval de Sant Llàtzer). El menut ha estat traslladat en estat menys greu a Hospital Joan XXIII de Tarragona en helicòpter.

En el segon cas han rebut l'avís a les 11.08 hores i és una xiqueta de 9 anys que s'estava ofegant a la piscina municipal de Freginals i ha estat traslladada en ambulància en estat menys greu a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

A les piscines, 9 persones han mort ofegades enguany, una més que en tot el 2021. També hi ha hagut una vintena de ferits greus a les piscines, la majoria menors, sobretot d'entre 3 i 5 anys. Protecció Civil fa una crida a la prudència.