L'Ajuntament de L'Ampolla actualitza tota la cartelleria de les platges de la població

A més a més, es pot trobar el distintiu de Bandera Blava o Platja Verge en el cas que la platja hagi obtingut algun d'estos guardons

Nova cartelleria a la platja de L'Arenal, a L'Ampolla
Nova cartelleria a la platja de L'Arenal, a L'Ampolla | Ajuntament de L'Ampolla
Aguaita.cat
27 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:04h
La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntamentdel’Ampolla ha actualitzat la cartelleria de totes les platges de la població, tenint en compte la nova ordenança que es va aprovar en Ple municipal. Així, durant la primera quinzena de juliol, s’ha dut a terme l'actualització de la senyalització de les platges, millorant la seua aparença i introduint totes les novetats que inclou l'ordenança com són la limitació en l'horari de pesca, la possibilitat de bany amb animals domèstics, la prohibició d'acampada i pernoctació o la prohibició de fer foc.

A més a més, es pot trobar el distintiu de BanderaBlava o PlatjaVerge en el cas que la platja haja obtingut algun d'estos guardons.

Amb esta acció, l’Ajuntament de l'Ampolla pretén fer arribar als usuaris estes normes i d'aquesta manera millorar la convivència i que es puga respectar l'entorn natural del municipi.