Finalitzada la 1ª fase de la interconnexió de la xarxa de carrils bici de l'Aldea

L'Aldea disposa d’una xarxa de carrils bici interconnectats de 6.200 metres

Carril bici
Carril bici | Arxiu
Aguaita.cat
27 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:23h
L’Ajuntamentdel’Aldea, després de la finalització de les obres de remodelació de l’avinguda Catalunya, de l’arranjament de l’accés a l’escola Mª Garcia Cabanes, i de la Via Verda del Delta de l’Ebre, totes elles dotades per carrils bici, disposa d’una xarxadecarrilsbici interconnectats de 6.200metres.

XavierRoyo, alcaldedel’Aldea: “Amb aquesta interconnexió, donem per finalitzada la 1ª fase en quan als carril bici, on estan interconnectats pràcticament la majoria d’equipaments municipals i altres punts d’interès, a tall d’exemple els alumnes de les 2 escoles podran utilitzar aquest servei per desplaçar-se des de la mateixa escola fins l’avinguda Catalunya, la zona d’equipaments de l’Ajuntament de l’Aldea, la Via Verda i  l’Ermita de l’Aldea. Com a futures obres previstes s’interconnectarà la raval de Sant Ramon i l’estació del tren amb el nucli urbà, s’anirà ampliant a l’av. Catalunya en direcció Nord i Sud i el camp de la Unió Esportiva Aldeana amb el carril bici de l’Ermita, fins al límit del terme municipal amb Deltebre” .

L’Ajuntament de l'Aldea vol que el municipi siga un referent en xarxes de carril bici, per poder potenciar així el cicloturisme i el turisme en família, per poder descobrir el Deltadel’Ebre i tots els seus encants, partint des de l’Aldea.
 

Mapa de l'estat actual dels carrils bici de l'Aldea Foto: Ajuntament de l'Aldea