Es licita el servei de Bar-Restaurant del Camp de Tir d'Ascó

Amb esta licitació, l’Ajuntament d’Ascó vol posar en valor este espai d’oci esportiu .

Camp de Tir Pla de l'Ovella, a Ascó
Camp de Tir Pla de l'Ovella, a Ascó | Ajuntament d'Ascó
Aguaita.cat
15 de juliol del 2022
Actualitzat a les 11:58h
L’Ajuntament d’Ascó treu a licitació la concessió  del servei de la gestió del bar-restaurant del Camp  de Tir Pla de l’Ovella per un període de dos anys, prorrogable anualment fins un màxim de dos anys  més. 

El pressupost de sortida de la licitació és de 3.600 euros anuals, encara que els  criteris econòmics no són el principal factor d’adjudicació, ja que també es tindrà  en compte l’acreditació d’experiència en el sector, les propostes de millora del  servei, criteris socials i criteris de sostenibilitat. A més també es valorarà la  memòria d’explotació. 

El Camp de Tir, que es troba a la partida del Pla de l’Ovella, ofereix local interior i  la zona de terrassa i entorn. La superfície útil de l’interior de l’establiment és de  112,30 m², mentre que la zona exterior habilitada per al servei licitat és de  126,56 m². 

Es poden presentar ofertes fins al proper 29 de juliol. Per totes aquelles persones  interessades, es pot obtenir la documentació i més informació al Perfil del Contractant de l’Ajuntament d’Ascó: 
(https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/perfil/asco) 

Amb esta licitació, l’Ajuntament d’Ascó vol posar en valor aquest espai d’oci esportiu, molt ben valorat pels seus usuaris, i que amb este servei pot millorar  la qualitat del mateix.
 

Bar-restaurant del Camp de Tir d'Ascó, ara en licitació Foto: Ajuntament d'Ascó