Detenen a Amposta un conductor per circular més de vint quilometres en direcció contrària per l’AP-7

El detingut va donar positiu en les proves d’alcoholèmia amb una taxa penal de 0,87 mg/l

Imatge d'arxiu d'una detenció
Imatge d'arxiu d'una detenció | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
12 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:13h
Agents dels Mossos d’Esquadra pertanyents a l’Àrea de Trànsit de les Terres de l’Ebre van detenir el passat 10 de juliol un home, de 29 anys, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària i conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van ocórrer als voltants de les 03:00h del mateix dia 10, quan diverses trucades rebudes en el telèfon d’emergències 112 advertien que un turisme circulava per l’autopista AP-7 en sentit contrari al de la circulació, posant en greu risc a la resta d’usuaris de la via.
Els fets van ser comunicats per altres conductors que circulaven en sentit Barcelona i s’havien creuat amb el turisme entre les poblacions d’Amposta i Ulldecona (Montsià).

 Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra van adreçar-se ràpidament a la zona de l’autopista on havia estat vist el vehicle i a l’alçada d’Amposta el van localitzar.

El vehicle circulava en el sentit de la marxa correcte però de manera erràtica fent continues ziga- zagues  per la qual cosa els policies el van aturar ràpidament.

 El conductor, que mostrava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, va ser sotmès a les proves de detecció d’alcoholèmia i va donar 0,87 mg/l.

L’home va quedar detingut pels delictes de conducció temerària i conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Per les informacions rebudes en el telèfon d’emergències 112, el vehicle va circular més de 20 quilometres en direcció contrària entre Amposta i Ulldecona fins que va realitzar un canvi de sentit.

 El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta pendent de comparèixer davant el jutjat competent quan així sigui requerit.