Deltebre reforça l’enllumenat al Passeig del Riu i canvia a LED diverses zones

L’Ajuntament de Deltebre reforça l’enllumenat al Passeig del Riu i canvia a LED l’avinguda 1 d’Octubre, el Polígon i l’accés el cementiri

Aguaita.cat
08 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:08h
Obres del nou enllumenat amb instal·lació de tecnologia LED a Deltebre
Obres del nou enllumenat amb instal·lació de tecnologia LED a Deltebre | Ajuntament de Deltebre
Esta mateixa setmana s’han iniciat els treballsd’ampliaciódel’enllumenat als trams pendents del PasseigdelRiu. Una actuació que permetrà donar plena cobertura lumínica al passeig gràcies a la instal·lació de fins a 45nouspuntsdellumLED. A banda, es substituixen les 80llumeneres actuals a tecnologiaLED.  
 
L’alcaldedeDeltebre, LluísSoler, ha destacat que “el Passeig del Riu és un dels grans atractius del nostre municipi del qual gaudeixen, dia rere dia, moltes veïnes i veïns, a banda de tots els turistes que ens visiten”. En este sentit, Soler ha afegit que “l’acció que estem duent a terme ens permetrà, per una banda, completar l’enllumenat en aquells trams que, al moment d’efectuar l’obra, es va decidir no instal·lar llumeneres i, per altra banda, aportar més visibilitat i més seguretat a les persones que fan aquest recorregut”.  
 
En el cas del Passeig del Riu, cal esmentar que dels quatre trams pendents, 2 al nucli de Jesús i Maria i 2 al nucli de La Cava, s’han iniciat les obres en tres. El darrer tram resta pendent del permís corresponent.
 
També esta mateixa setmana s’han iniciat els treballs de substitució a LED de les llumeneres de l’avinguda1d’Octubre, del PolígonIndustrial i la carreterad’accésT-340. En total es substitueixen fins a 95 llumeneres. Cal recordar que fa poques setmanes es van substituir, a tecnologia LED, 90 llumeneres del Passeig Marítim de Riumar. El canvi a LED permetrà reduir el cost del subministrament, i facilitarà la reducció d’emissions i la contaminació lumínica.
 
El cost econòmic global de tota aquesta actuació frega els 265.000€ i s’emmarca en les diferents inversions que a hores d’ara està efectuant l’AjuntamentdeDeltebre.