Jornades Gastronòmiques del Musclo a Deltebre durant tot el mes de juliol

Setze restaurants de Deltebre participen en unes Jornades Gastronòmiques del Musclo que s’allargaran durant tot el mes de juliol

Aguaita.cat
01 de juliol del 2022
Actualitzat a les 14:44h
Les Jornades Gastronòmiques del Musclo tindran lloc durant tot el mes de Juliol a Deltebre
Les Jornades Gastronòmiques del Musclo tindran lloc durant tot el mes de Juliol a Deltebre | Ajuntament de Deltebre
L’AjuntamentdeDeltebre, conjuntament amb l’associació FECOTUR, han presentat aquest matí una nova edició de les JornadesGastronòmiquesdel Musclo, les quals s’inicien este divendres 1 de juliol i finalitzaran el 31d'este mes.

L’alcaldedeDeltebre, LluísSoler, ha explicat que “la combinació de sabors i paisatge és la millor carta de presentació d’un Deltebre i d’un Delta de l’Ebre que, malgrat la seva fragilitat, són terra d’acollida”. En aquest sentit, Soler ha posat en valor “el sobreesforç que realitza el sector aqüícola per seguir endavant tot i les adversitats que causen el tancament de la Badia i les altes temperatures”.

En esta edició participen 16restaurants del municipi que oferiran diferents menús inspirats en el musclo. El vicepresident de l’Associació FECOTUR, RicardChopo, ha manifestat que “les jornades gastronòmiques són atractiu que des de l’entitat sempre hem posat en valor ja que ens permeten dinamitzar l’acció comercial”.

En el marc de les Jornades Gastronòmiques, el proper 28dejuliol es durà a terme, a la Plaça Europa de Riumar, la NitdelMusclo amb servei de degustació d’este producte, acompanyat de música en directe. La regidorad’AccióComercialiPersonal, IngridSantiago, ha destacat que “iniciem la temporada d’estiu, i les corresponents activitats que impulsem, amb unes jornades que estan consolidades i que ens permeten donar a conèixer, encara més, un producte que és dels més apreciats del territori”.  

Finalment, el tinentd’alcaldia de #DeltebreActiu, RobertBertomeu, ha ressaltat que “aquestes accions ens permeten donar suport a un sector que es veu perjudicat pel tancament de la Badia i que necessita de solucions, per part de les administracions competents, per tirar endavant”.

En estes jornades també participen diferents punts de venda on la ciutadania podran adquirir el musclo, com també diferents lots de productes relacionats amb el marisc. Els diferents menús i restaurants participants es podran consultar en aquest enllaç.

Per altra banda, en el marc del FestivalInternacionalDeltebreDansa, 15 bars, restaurants i fleques del municipi participen en els menús gastronòmics de la Dansa per tal que els visitants, com també la ciutadania del municipi, puga gaudir de la cuina local abans d’assistir als espectacles del Festival.