Caseres denuncia que fa onze dies que no té servei de telefonia fixa

L’alcalde Joan Manel Palau denuncia la situació, especialment en els casos de gent gran que viu sola i té vinculat el servei de teleassistència al telèfon fix

Aguaita.cat
01 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:37h
Una vista panoràmica de Caseres
Una vista panoràmica de Caseres | Ajuntament de Caseres
L’ajuntament de Caseres denuncia la situació d’incomunicació amb què la companyia Movistar ha deixat el poble. Avui fa onze dies que el municipi no té servei de telefonia fixa, malgrat que Movistar va anunciar ahir que donava l’avaria per resolta. 

La situació és greu, tal com assenyala Joan Manel Palau, alcalde de Caseres, eespecialment perquè al municipi hi ha gent gran que viu sola, que no compta amb telèfon mòbil i que té el servei de teleassistència vinculat al telèfon fix. 

“Treballem per portar la fibra òptica a Caseres però, a la vegada, ens deixen sense cobertura de telèfon fix. En situacions climatològiques adverses, quan hi ha hagut alguna 
avaria, ho han resolt amb més rapidesa”, denuncia Palau. 

Malgrat que la cobertura de telefonia mòbil i d’internet funciona correctament, l’alcalde exigix a Movistar la resolució immediata de la situació ja que, si bé des de la companyia assenyalen que s’ha resolt, la població terraltina segueix sense poder accedir al servei de telefonia fixa. 
_____________________________________________