Amposta promou l’envelliment actiu amb un pla dirigit a les persones grans

El Pla d’Envelliment Actiu d’Amposta marcarà les accions que es duran a terme en els pròxims quatre anys

La voluntat és que Pla d’Envelliment Actiu assenti les bases sobre una visió global i integral de les necessitats de les persones grans del municipi.
La voluntat és que Pla d’Envelliment Actiu assenti les bases sobre una visió global i integral de les necessitats de les persones grans del municipi. | Ajuntament d'Amposta
Aguaita.cat
30 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:46h
El Plad’EnvellimentActiud’Amposta està a punt de ser una realitat. La regidoria de ServeisSocials de l’Ajuntament enfortix les seues polítiques relacionades amb les persones grans per promourel’envellimentactiusaludable amb una iniciativa que este mes de juny va entrar en la seua última fase: la sessió de devolució de la fase de diagnòstic del Pla i la proposta d’actuacions per al període 2022-2025.

En esta sessió, que va tenir lloc el passat 22 de juny a l’Auditori municipal, van participar un total de 35 persones que representaven a 13 serveis o recursos que anteriorment havien col·laborat en la diagnosi de necessitats i fortaleses pel que fa a l’atenció a les persones grans. De la mateixa manera, en totes les sessions participatives hi ha hagut la representació tant de recursos professionals com d’entitats del tercer sector o cuidadores i cuidadors familiars i professionals, així com de les persones interessades. La voluntat és que Pla d’Envelliment Actiu assenti les bases sobre una visió global i integral de les necessitats de les persones grans del municipi.

Un cop ordenada i estudiada la informació recollida, el grup de treball redactarà la proposta del Pla d’Envelliment Actiu d’Amposta que, després de ser aprovat pel ple, es convertirà en el full de ruta dels pròxims quatre anys pel que fa a les accions a dur a terme quant a la millora de la qualitat de vida i autonomia de les persones grans.