Detingudes dues dones per 6 robatoris amb força en casetes de camp d'Alcanar

Redacció
31 de juliol del 2014
Els Mossos van detenir el passat 24 de juliol dues dones de 34 i 32 anys, de nacionalitat espanyola, veïnes de Peníscola i Benicarló, com a presumptes autores de sis delictes de robatori amb força.

Entre els dies 27 i 30 del passat mes de juny els Mossos van rebre diverses denúncies per robatoris ocorreguts en cases de camp, ubicades dins del terme municipal d’Alcanar.

Els autors dels fets aprofitaven que els propietaris no hi eren, per accedir a l’interior de les cases de camp, algunes d’elles habitades regularment, mitjançant el forçament de portes i finestres. De l’interior, sostreien principalment electrodomèstics, eines del camp, grups electrògens i també joies.

Arran d'estos fets els agents van iniciar una investigació que va permetre determinar que els dies en que es van produir els robatoris un mateix vehicle, ocupat per dues dones, havia estat vist prop dels llocs dels fets. 

El passat dia 24, els mossos van detenir les dues dones, a les quals es relaciona
directament amb sis robatoris amb força. La investigació continua oberta, ja que no es descarta la participació de terceres persones en els robatoris.

Les detingudes van ser posades en llibertat, després de declarar en seu policial i resten pendents de comparèixer davant l’autoritat judicial, quan siguin requerides.