Fins a 80 esportistes passen pel Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre

Les federacions han atorgat una seixantena de beques a esportistes de rem olímpic, esgrima, handbol, atletisme i natació durant el curs 2021-22

Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta
Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta | Ajuntament d'Amposta ( Arxiu)
Aguaita.cat
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:55h
Un total de 80esportistes han passat pel Centre deTecnificacióEsportivadelesTerresdel’Ebre (CTETE), ubicat a Amposta, durant el curs 2021-22. D’estos, 75 cursen els seus estudis a l’Institut de Tecnificació d’Amposta, amb l’adaptació curricular especial que els permet compaginar la pràctica esportiva amb l’educació secundària. Des del Centre celebraven que ha augmentat l’estada de noies esportistes, un 6,25% més que l’any passat. D’altra banda, també cal destacar que aquest curs les respectives federacions esportives han atorgat un total 62 beques entre esportistes de rem olímpic, esgrima, handbol, atletisme i natació, concretament 17 beques mixtes, 39 d’entrenament i 6 de seguiment.

Estes són algunes de les xifres del balanç anual d’activitat del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre exposades durant la reunió de seguiment, realitzada el passat 17 de juny. Una trobada on van participar el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, i el representant territorial de l’Esport a l’Ebre, Joan Lluís Barberà, a més de l’alcalde, Adam Tomàs, la regidora d’Educació, Núria Marco, el regidor d’Esports, Marc Fornós, la regidora de Promoció i Turisme Esportiu, Iris Castell, el director del CTETE, Ignasi Fàbregues, i els diferents representants de les federacions catalanes dels respectius esports, així com la resta d’actors que treballen pel Centre de Tecnificació.

Com a destinació de TurismeEsportiu, este any la residència d’esportistes ha acollit concentracions d’atletisme, bàsquet, esgrima, futbol, futbol sala, hoquei, trail running, rem, natació, triatló i pentatló modern.