El govern de la Ràpita convoca l’Assemblea informativa ciutadana: tres anys de legislatura

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, assegura que “és un moment clau per trobar-nos i poder explicar a la ciutadania els motius de tot allò que hem fet i que estem fent, i a la vegada, poder escoltar als rapitencs i rapitenques"

L’assemblea tindrà lloc el dilluns 20 de juny, a les 20 hores, a l’Auditori Sixto Mir de la Ràpita
L’assemblea tindrà lloc el dilluns 20 de juny, a les 20 hores, a l’Auditori Sixto Mir de la Ràpita | Cedida
Aguaita.cat
15 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:23h
ElgoverndelaRàpita convoca una assembleainformativaciutadana per fer balanç dels tresanys de la legislatura. L’assemblea tindrà lloc el dilluns 20 de juny, a les 20 hores, a l’AuditoriSixtoMir. En esta, el govern convida la ciutadania per parlar sobre els projectes que s’han fet i els que s’estan fent, així com per escoltar-los i resoldre els seus dubtes.

L’alcaldedelaRàpita, JosepCaparrós, assegura que “és un moment clau per trobar-nos i poder explicar a la ciutadania els motius de tot allò que hem fet i que estem fent, i a la vegada, poder escoltar als rapitencs i rapitenques i conèixer directament les seves inquietuds, aportacions i reflexions”. Caparrós fa una crida a la ciutadania i a les entitats locals perquè assisteixin a l’assemblea i contribuisquen a fer de la Ràpita el poble que tots i totes desitgem.

L’assemblea neix de la voluntat del govern municipal de retre comptes i donar  explicacions als ciutadans en un exercici de democràcia i transparència. D’esta manera, es genera una trobada on el poble té l’oportunitat d’expressar quines són les seves necessitats i preocupacions en relació amb el municipi. L’acte està obert a tothom i no requereix inscripció prèvia.