Els professors de l'IES El Prat de Torreblanca fan viral la seua versió de Rigoberta Bandini

Els professors de l'institut van preparar una 'flashmob' dedicada als alumnes per final de curs i s'ha fet viral

Un dels fotogrames del vídeo viral
Un dels fotogrames del vídeo viral | IES El Prat de Torreblanca
Aguaita.cat
10 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:06h
Els professors de l'IES El Prat de Torreblanca, a Castelló han fet viral un vídeo versionant 'l'Ai mamà' de Rigoberta Bandini dedicada als seus alumnes. En un principi van preparar el vídeo per la festa de final de curs, però estan sorpresos de com s'ha escampat per les xarxes i tothom en parla.

En cap moment era una crítica destructiva cap als alumnes, ja que l'institut va ser dels públics de Castelló amb la nota mitjana més alta en selectivitat l'any passat i els docents estan satisfets amb els seus alumnes."La intenció era fer un vídeo amb ironia el dia a dia d'una classe, quan demanen que els aprovés amb un 4,5 el valencià... "Era per a riure tots plegats a la festa de final de curs, durant el repartiment de les orlesm com una sorpresa per a ells i elles", segons la directora del centre Marta Fabregat.

Segons ens explica a Aguaita.cat, el vídeo no està enfocat de cara a la selectivitat. "Era una sorpresa per a la festa de final de curs amb el repartiment de les orles, igual que ells treuen els nostres tics en els seus discursos vam pensar que podíem fer per sorprendre'ls".
 
Molts d'ells ja han vist el vídeo que havia de ser vist per primer cop avui durant el repartiment de les orles, però altres no volen decebre als seus professors i esperem veure l'estrena esta nit. "No sabem com s'ha filtrat abans d'hora, tot i que la versió definitiva és la d'aquesta nit", recalcà la directora del centre.

El director del divertit videoclip ha estat David Bueno, l'ajudant de producció, Miquel Iruela, i la postproducció ha estat a càrrec de David Betoret, tots ells professors del centre. Els actors els 45 professors que han quedat fora de l'horari escolar per fer una versió per al final de curs i repartiment de les orles, digna d'una final eurovisiva.