Els 4 consells comarcals impulsen un pla de sostenibilitat turística amb una inversió de 6,3 MEUR

El projecte inclou 22 actuacions i opta als fons europeus de recuperació

El president del COPATE i del consell comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, amb el del Montsià, Joan Roig; la Terra Alta, Neus Sanromà i la Ribera d'Ebre, Gemma Carim.
El president del COPATE i del consell comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, amb el del Montsià, Joan Roig; la Terra Alta, Neus Sanromà i la Ribera d'Ebre, Gemma Carim. | Cedida
Redacció
31 de maig del 2022
Actualitzat a les 16:40h
Els consells comarcals de les Terres de l’Ebre, a través del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE), impulsen un pla de sostenibilitat turística de la Reserva de la Biosfera. El projecte inclou 22 actuacions, les quals es faran a les zones rurals per tal que s'incrementen els beneficis derivats de les activitats recreatives i turístiques. Entre algunes de les iniciatives destacades hi ha la interconnexió i millora dels itineraris en bici de la Reserva de la Biosfera, la reforma de les estacions de Bot i Horta de Sant Joan de la Via Verda i la millora de la seua il·luminació. El pla opta a la convocatòria extraordinària dels fons europeus Next Generation i suposarà una inversió de 6,3 milions d'euros.